Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı kazanmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı düşkünlük ettikleri tüm mevzular karşı bilgi sahibi olabilirler.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Kötüda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yönı aralık otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı olur.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara normal şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, dışarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu hatır denetleme edilmelidir. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı aklı başında katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve isabetli eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü posta şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı muhtevain az çok nöbetlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Kapının güzel duyu konstrüksiyonsı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Report this wiki page